NIEUW HERLAAR VERKOCHT.

In juli van dit jaar (2004) werd bekend dat Nieuw Herlaar is verkocht en dat per 1 januari 2006 de activiteiten van het Kinderkasteel op deze plek een einde moeten nemen.
Chiel en Myrke van der Linden schreven aan de vrijwilligers het volgende:

"Nieuw Herlaar is een historische plek, die een mooie toekomst verdient! Een toekomst waarvoor wij ons dubbel en dwars hebben ingezet. Een toekomst waarvan wij nu weten , dat daarvoor bij ons en bij de Stichting Kinderkasteel mogelijkheden en middelen ontbreken. De bedoeling is, dat vanaf 2006 de nieuwe eigenaar zo snel mogelijk met opknappen en restaureren begint.

Voorlopig, tot 2006, verandert er eigenlijk niks. Alles gaat op de vertrouwde wijze door. Misschien zullen er steigers staan om het dak en de dakgoten te repareren, zaken om verval van het kasteel te voorkomen.

Na 2006: Wat, hoe en waar......?
We weten het allemaal nog niet.
In ieder geval gaan het Kinderkasteel en de Stichting Kinderkasteel door, op zoek naar andere vormen, met kinderen, een nieuwe toekomst!

Gelukkig hebben we nog een jaar om alles feestelijk af te ronden en in een nieuw jasje te passen. We zijn trots op en dankbaar voor de afgelopen jaren. Trots op het Kinderkasteel, haar vrijwilligers, haar donateurs en haar gebruikers.
En voor al de kinderen die hier kwamen en nog zullen komen, geldt: ELKE KINDERLACHDAG IS ER ééN, en die kan nooit meer worden afgepakt